All for Joomla All for Webmasters

worktime08.30 - 16.30
Mon - Fri

 
 

mkeng ALB Punëtori falas edukative për gjidhënie, roli i qumështit të nënës dhe kujdesi për fëmijën e sapolindur

 Punëtori të mbajtura:

 

2020

 

1. Shkup - Janar
2. Shkup - Shkurt

 

2019 2018 2017

 

1. Shkup – Janar
1. Shkup – shkurt

1. Shkup – shkurt

2. Kavadar – shkurt 2. Shkup – prill
2. Shkup – mars
3. Shkup – mars
3. Veles – maj 3. Shkup – maj
4. Strumicë - prill 4. Shkup - qershor 4. Shkup – qershor
5. Shkup – maj 5. Shkup – shtator 5. Shkup – tetor
6.Gostivar - qershor 6. Kumanovë – tetor 6. Shkup – dhjetor
7. Shkup - shtator  7. Tetovë – nëntor
8. Bitola - tetor  8. Shkup – dhjetor
9. Shkup – nëntor
10. Shtip - dhjetor

 

Punëtori për gjidhënie

1.JPG 10.JPG 11.JPG 12.JPG 13.JPG 14.JPG 15.JPG 16.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 8.JPG 9.JPG