All for Joomla All for Webmasters

worktime08.30 - 16.30
Mon - Fri

 
 

mkeng ALB

Matrona Intl

"“Shoqata qytetare për promovimin dhe përkrahjen e shëndetit dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut"

Shoqata qytetare për promovimin dhe përkrahjen e shëndetit dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut MATRONA INTL Shkup është organizatë qytetare e cila kontribuon për promovimin aktiv, përkrahjen dhe avancimin e shëndetit dhe stilin e shëndosh jetësor, të drejtat sociale dhe të njeriut për tërë popullsinë, duke përfshirë edhe të drejtat e fëmijëve dhe përmirësimin e kushteve për rritjen dhe zhvillimin e tyre të rregullt. 

Na kontaktoni
Punëtori të mbajtura
100 % Qëllime të arritura

15

Risi
Lexo më shumë

10

 

 

 

  • logo
  • icon 6
  • logo
  • icon 9
  • logo
  • icon 8
  • icon 6
  • logo
  • icon 9
  • logo